Om os

Muscle therapy er et unikt massageterapisystem, der er designet til at lette smerter.

Det gør dette ved at bruge cirkulation motorer, der øger cirkulationen og løsner stramme muskler.

Muskelterapi er lavet af og for mennesker, der har ømhed og smerter.

Brug Muscle Therapy til dit helbred

Vælg mellem 12 forskellige terapi programmer, der er specielt designet til at lindre symptomerne på:

Rygg smerter

Leddgikt

Kronisk utmattelse / ME

Fibromyalgi

Parkinson’s

Multiple sclerosis

Artrose

Migrene

Søvnproblemer

Kundeundersøgelse

%
Mindre smerte
%
Mindre stivhed
%
Mere energi
%
Mere afslappet

Hvad kan Muscle Therapy massage hjælpe på?

Smerte

Vi bruger cirkulerende vibrations motorer som virkere behagelig til selv de mest udsatte smerte pasienter. Muscle Therapy massage kombinerer 12 cirkulerende vibrations motorer og 6 infrarøde lamper slik at spændingerne og smerter forsvinder.

Stress

Muscle Therapy massage fungerer som et afbræk fra en travl hverdag. Den løsner spændingen i muskler som kan føre til stress og ubehag. Terapi programmer designet for å sænke stressniveauet og forbedre muskel mobilitet.

Restitution

Muscle Therapy bruges efter træning for å aktivt restituere musklene. Øget blodcirkulation hjælpe til at dæmpe inflammationstilstand og reducere mælkesyren i musklerne. Daglig brug sikrer at man hurtigere er klar til aktiviteter igen.

training, muscles, arms

Brug Muscle Therapy for:

Sundhed

Muscle Therapy er godt for kroppen, den øge blodcirkulation, forbedret lymfecirkulation og hormon udskillelse som sænke stressniveauet og forbedre ens depression og angst. Massage kan fungere som et afbræk fra en travl hverdag og ved brug Muscle Therapy kan du nemmere få det til å passe inn i en travel hverdag.

Sport

Muscle Therapy bruges med stor fordel som oppvarming før træning. 12 motorer masserer hele kroppen så i løbet af 15 minutter er du opvarmet så træningen er mere effektiv. Brug efter træning for å restituere og fjerne den mælkesyre, der er opstået i musklerne.

Smerte

Muscle Therapy bruger cirkulationsterapi som massageterapi for å løsne stive og smertefull muskler og øge blodcirkulationen, slik at spændingerne og smerter forsvinder. Terapiprogram som bruges med stor fordel 1 time om dagen ved skade/ sygdom. Cirkulationsterapi er en smertefri og smertelindrende behandling.

Vi støtter:

Kontakt os for alle dine forespørgsler!

Udfyld venligst denne kontaktformular for at sende os en e-mail, så vender vi snart tilbage til dig

E-mail

info@muscletherapy.dk

Adresse

Muscle Therapy Kløvenhøjvej 5, 7760 Hurup Thy, Denmark

Scroll til toppen