Brug Muskelterapi til

VARM OP

Anvendes dagligt til at varme hestens muskler op før træning. På 15 minutter varmer de 16 massagemotorer hestens overlinje op på 15 minutter. Dette gør træningen lettere, sikrere og mere effektiv.

GENOPRETNING

Brug efter træning til at fjerne mælkesyre, der er dannet i musklerne. Dette forhindrer stive og ømme muskler og fremmer heling og opbygger muskelvæv hurtigere.

REHABILITERING

Til genoptræning kan du bruge terapiprogrammer 1 time om dagen, når hesten har boksehvile eller fridage. Dette vil behandle akutte og kroniske tilstande og reducere restitutionstiden.

Vidnesbyrd

 • Joao Moreira

  Vi er meget tilfredse med vores Muscle Therapy -system!
  Vi mærker virkelig en positiv forskel på hestene.

  Vi bruger det på vores konkurrenceheste til opvarmning, og hestene giver os en meget bedre følelse, når de starter arbejds sessionen. Musklerne er allerede afslappede og spændingerne opløst.

  Recovery programmet er også meget effektivt som et eftertræningsværktøj, især efter en intens træning. Det fremmer en bedre hvile, da hestene oplever en dybere muskuløs afslapning, og det giver mulighed for en bedre præstation den næste dag.

 • NC EQUESTRIAN

  Vi kan ikke undvære vores massagetæppe til vores wellness-heste, det gør vores arbejde som Akva-trænere meget lettere. Det løsner op for spændinger og hjælper med at genoprette hestens muskler efter akvatræning. Vi bruger det også til alle vores heste, der kommer ind, som skal i gang med et genoptræningsprogram med bokseophold - her bruger vi terapiprogrammerne på massagesystemet, som fremmer helingen og mindsker risikoen for kolik. Vores heste og vores team er utroligt glade for Muscle Therapy Equine.

 • CAMILLA MORTENSEN

  Show Jumper
  "Mine heste er meget mere fleksible og afslappede efter at have brugt Muscle Therapy Equine"

 • TRUDE HESTENGEN

  Dressurrytter
  "Muscle Therapy Equine er et uundværligt redskab til træning og ved konkurrencer"