Nyt &
Stærkere
Massage
Therapy

Brug Muscle Therapy

Muscle Therapy kan bruges hver dag

Brug dagligt til at varme hestens muskler op inden træning. På 15 minutter varmer de 22 massagemotorer hestens overlinje op. Dette gør træningen nemmere, sikrere og mere effektiv.

Brug efter træning til at fjerne mælkesyren, der er dannet i musklerne. Dette forhindrer stive og ømme muskler og fremmer heling og opbygger muskelvæv hurtigere.

Til genoptræning brug terapiprogrammer 1 time, en dag hvor hesten er på boxhvile eller fridage. Dette vil behandle akutte og kroniske tilstande og reducere restitutionstiden.

Fordele ved at bruge Muscle Therapy

Forbedret fleksibilitet og smidighed

Afslapper krop og sind

Forbedre ydeevnen

Byg muskler hurtigere

Forbedre blodcirkulationen og iltning af væv

Reducer smerter, betændelse og stress på kroppen

Tag ikke vores ord for det

"Vi er meget glade for vores Muscle Therapy massagesystem! Vi mærker virkelig en positiv forskel på hestene. Vi bruger det på vores konkurrenceheste til opvarmning, og hestene giver os en meget bedre følelse, når de starter arbejdssessionen. Musklerne er allerede afslappet og spændingerne opløst. Muskel gendannelses programmet er også meget effektivt som et post-træningsværktøj, især efter en intens arbejdssession. Det fremmer en bedre hvile, da hestene oplever en dybere muskelafspænding, og det vil tillade en bedre præstation næste dag ."

Joao Moreira

"Vi kan ikke undvære vores massagetæppe til vores wellness-heste, det gør vores arbejde som Aqua-trænere meget nemmere. Det løsner op for spændinger og hjælper med at genoprette hestens muskler efter vandtræning. Vi bruger det også til alle vores heste, der kommer ind, som er ved at starte et genoptræningsprogram med boxrest - her bruger vi terapiprogrammerne på massagesystemet som fremmer helingen og mindsker chancen for kolik. Vores heste og vores hold er utrolig glade for Muscle Therapy"

NC Horse Wellness

"Jeg elsker at bruge Muscle Therapy, før jeg træner hestene og efter en hård træning. Før træning sætter jeg programmer på, der afslapper og varmer kroppen. Og efter træning sætter jeg normalt programmer på, der hjælper musklerne med at håndtere stress af træningen og restituerer hurtigere. Jeg er meget glad for, at jeg opdagede Muscle Therapy, det har hjulpet mit program med mine heste og den succes, vi har."

Daniel Bluman

"Muscle Therapy er en stor del af min daglige rutine. Hestene går så løst på grund af den kraftige massage. Hestens muskler bliver varmet op, og det reducerer chancerne for skader. Derudover elsker jeg at se, hvor meget hestene nyder det Jeg kunne ikke undvære mit muskelterapitæppe."

Shannon Ketterle